Sivun asetuksista voit hallita kaikkia sivuun liittyviä tietoja, mukaan lukien SEO:a ja 301-uudelleenohjauksia. Pääset sivun asetuksiin pääsiirtymisvalikosta painamalla Sivut, jonka jälkeen paina sivun nimen vieressä olevaa ratas-kuvaketta ja valitse Muokkaa asetuksia

Sisältö

Sivun nimi
Sivun nimi näkyy editorissa sivun yleisnäkymässä ja sivustosi pääsiirtymisvalikossa.

Sivun URI
URI (Uniform Resource Identifier) on URL-osoitteen viimeinen osa, joka määrittää sivuston sivun esim. verkkotunnukseni.fi/tietoja. Sivun URI määritetään automaattisesti sivun nimen mukaan. Voit muuttaa sivun URI-tunnuksen helposti, jos haluat erottaa sen sivun nimestä. Vaihda URI-tunnus poistamalla sen tiedot ja lisäämällä uuden URI-nimen. Huomaa, että sivun URI voi sisältää vain pieniä kirjaimia (ei ääkkösiä), numeroita, alaviivoja ja väliviivoja.

URI-tietojen päivitys

Jos jossain vaiheessa vaihdat sivun nimen, editori kopioi nimen automaattisesti sivun URI-tunnukseksi. Jos haluat säilyttää URI-tunnuksen samana kuin ennen nimen vaihtoa, täytyy haluttu URI-tunnus lisätä käsin sivun nimen päivittämisen jälkeen.

SEO

Sivun otsikko, avainsanat ja kuvaus
Hakukoneoptimointi (SEO) on hyvä pitää mielessä, kun lisäät uusia sivuja sivustollesi. SEO-tietojen lisäys varmistaa, että sivustollasi on paremmat mahdollisuudet "löytyä" hakukoneiden toimesta, jonka seurauksena myös kävijät löytävät sen. Muista täyttää SEO-kentät ennen kuin poistut sivun asetuksista.