Sivustosi teeman vaihtaminen

Työskennellessäsi sivustosi parissa voit milloin tahansa vaihtaa ulkoasun teeman. Teema on käytännössä joukko ennalta määritettyjä tyyliasetuksia kuten värit, fontit, ylätunnisteen ulkoasu, kehyksen ulkoasu, painikkeen ulkoasu ja muut. Kun otat uuden teeman käyttöön sivustoosi, nämä asetukset kumoavat nykyisen tyylin ja tarjoavat upouuden ulkoasun sivustollesi.

Sisältösi ja sivusi pysyvät ennallaan

Kun vaihdat tyyliä, vain tyyliasetukset korvataan lisäämilläsi teeman asetuksilla. Kaikki luotu sisältö – moduulit, teksti, kuvat, sivut jne. – pysyvät ennallaan.

Voit vaihtaa toiseen teemaan painamalla kohtaa Teemat editorin pääsiirtymisvalikossa.

Voit valita lukuisten teemojen joukosta, jotka ovat mukautettu liiketoimintakategorioiden mukaan. Paina vasemmalla olevia liiketoimintakategorioita suodattaaksesi teemoja. Muista, että toimialakohtaisia kuvia ja tekstejä ei kopioida sivustoillesi, joten voit rauhassa valita teeman, joka on eri kategoriassa kuin liiketoimintasi.

Ennen teeman valitsemista voit siirtää osoittimen sen ylle ja painaa Esikatselu-painiketta, jolloin näet miltä teema näyttää eri näyttöikkunoissa.

Teemavalinnan kumoaminen

Jos et ole tyytyväinen lisäämääsi teemaan, voit vaihtaa takaisin sivustosi aiempaan versioon käyttämällä editorin palautus-toimintoa