Kun olet määrittänyt peruskokoonpanon, seuraava askel on luoda palveluita, joita haluat kävijöidesi varaavan sivustosi kautta.

Paina vasemmalla olevan valikon kohtaa Palvelut tarkastellaksesi luetteloa nykyisistä palveluistasi ja aloita luomalla uusia palveluita.

Paina painiketta Luo palvelu lisätäksesi uuden palvelun luetteloon. Joissain tapauksissa voit säästää aikaa monistamalla luodun palvelun ja käyttämällä sen tietoja ja/tai kuvia. Voit monistaa palvelun merkitsemällä sen vieressä olevan ruudun ja painamalla painiketta Monista

Voit aina halutessasi poistaa luettelostasi tarpeettomia tai käytöstä poistettuja palveluita merkitsemällä palvelun vieressä olevan ruudun ja painamalla painiketta Poista valitut.

Lisää tietoja palvelusta

Kirjoita palvelun nimi ja lisää siihen lyhyt kuvaus. Kävijät näkevät palvelun nimen valintaluettelossa heidän varatessa ajan sivustoltasi, joten luo selkeä ja ytimekäs nimi.

Tekstieditorilla voit muotoilla tekstisi Palvelun kuvaus -kenttään.

Jos käytät useampaa kieltä, varmista että lisäät otsikon ja kuvauksen kaikille tukemillesi kielille.

Lisää palvelun hinta

Kirjoita palvelusta veloittamasi hinta. Jos hintasi sisältää desimaaleja, käytä vain pistettä (.) pilkun (,) sijasta.

Hinnat ja maksut

Ajanvarauksen nykyinen versio ei tue palveluiden verkkomaksuja. Palveluntarjoajan ja asiakkaan välinen maksu täytyy tämän takia järjestää toisessa paikassa esim. liikkeessä luottokortilla tai käteisellä. Voi olla hyvä idea lisätä maksutiedot palvelun kuvaukseen, jotta voit antaa tietoa maksuehdoista selkeästi.

Palvelun keston määrittäminen

Ilmoita kävijälle palvelun kesto, eli miten kauan he voivat olettaa palvelun kestävän. Lisää kesto (minuuteissa) kenttään tai raahaa liukukytkintä. Palvelun kesto myös määrittää, miten suuren aikavälin tapaaminen vie kalenteristasi.

Palvelun näkyvyys

Palvelulla voi olla kolme eri näkyvyysasetusta:

• Julkinen: kävijä voi valita palvelun, ja se voidaan myös valita kalenterinäkymästä, kun lisäät tapaamisen manuaalisesti.
  • Sisäinen: kävijät eivät voi valita palvelua, mutta se voidaan valita kalenterinäkymästä, kun lisäät tapaamisen manuaalisesti.
  • Ei käytössä: kävijät eivät voi valita palvelua ja sitä ei voida valita kalenterinäkymästä, kun lisäät tapaamisen manuaalisesti.

Kuvien lisääminen

Liitä yksi tai useampi kuva palveluusi, jotka kuvailevat palvelun kävijälle. Lataa kuvia kovalevyltäsi tai valitse aiemmin lataamiasi kuvia tiedostokirjastostasi. Jos olet lisännyt useamman kuvan, ensimmäinen kuva (kaikkein vasemmalla oleva kuva) on pääkuva ja kävijät näkevät sen palveluluettelossa tehdessään varausta.

Kuvien rajaaminen

Palvelukuvina suositellaan käytettävän neliönmuotoisia kuvia, koska ne näyttävät kaikkein parhaimmilta sekä sivustolla että ajanvarauksessa, jossa ne pyöristetään automaattisesti. Jos olet ladannut muun muotoisen kuvan (korkeuden ja leveyden suhde on eri), voit painaa kuvan vierestä kohtaa Muokkaa avataksesi sen kuvaeditorissa. Siellä voit käyttää muunna-toimintoa muuttaaksesi kuvasi neliön muotoiseksi.

Henkilöstön jäsenten liittäminen palveluun

Valitse palvelun suorittavan henkilöstön jäsenen. Jos et ole vielä luonut jäseniä, voit palata tähän kohtaan myöhemmin tai suorittaa tämän vaiheen toisessa järjestyksessä liittämällä palveluita henkilöstön jäseniin heidän profiileista.

Jos palveluun on liitetty useampi henkilöstön jäsen, kävijät voivat valita palvelun suorittavan henkilön mieltymyksensä mukaisesti ennen kuin he siirtyvät päivämäärän/ajan-valintaruutuun. Jos palveluun on liitetty vain yksi henkilöstön jäsen, järjestelmä valitsee kyseisen jäsenen automaattisesti ja kävijät ohjataan automaattisesti päivämäärän/ajan -valintaruutuun palvelun valitsemisen jälkeen.