Kumoaminen palautus- ja nollaus-toiminnoilla

Editori sisältää kaksi kumoamistyökalua – palautus- ja nollaus-toiminto – jotka on hyvä ymmärtää luodessasi sivustoja. Näiden toimintojen avulla voit palauttaa sivustosi vanhempaan versioon – kumoten tekemäsi muutokset – ja palauttaa elementin alkuperäiset tyyliasetukset. 

 

Palautus

Palautus-toiminto näkyy kellokuvakkeena editorin oikeassa yläkulmassa kohtien Esikatselu ja Julkaisu alla. Palautus-toiminnon avulla näet sivustosi edelliset 30 muutosta, jotka ovat aikajärjestyksessä uusimmasta vanhimpaan, ja voit halutessasi palauttaa haluamasi version. 

Screen_Shot_2019-10-14_at_12.57.02_2.png


Palautus-toiminnon käyttö

Kun painat palautus-kuvaketta, tulee näkyville pudotusvalikkoluettelo edellisestä 30 muutoksesta lueteltuna uusimmasta vanhimpaan. Etsi muutos, jonka haluat kumota, ja paina sitä niin editorin pääalueeseen ilmestyy esikatselunäkymä sivustosta.

Kun olet painanut haluamaasi palautusta, voit käydä editorista läpi sivuston vanhemmat versiot ennen kuin otat palautuksen käyttöön. Jos tämä on versio, jonka haluat palauttaa, paina Käytä ja kaikki sivustosi asetukset palautetaan kyseisen version asetuksiin. Jos et halua muuttaa mitään, paina Peruuta ja kaikki pysyy ennallaan.  

Screen_Shot_2019-10-14_at_13.09.59.png
 
 

Nollaus

Palautus-toiminnon tapauksessa otetaan huomioon kaikki sivustoon tehdyt muutokset, mutta nollaus-toiminto koskee vain tyylimuutoksia. Löydät nollauskuvakkeen – kehänuolen – tyyliasetusten vasemmalta puolelta moduulien, sarakkeiden ja rivien sisältä. Toiminto mahdollistaa haluamasi elementin nollaamisen sen alkuperäiseen tyyliin (ulkoasu, joka määritettiin moduulin luonnin yhteydessä).

 

Nollaus-toiminnon käyttö

Löydät nollaus-toiminnon jokaisen elementin tyyliasetuksista, kuten taustaväri-, reunus- ja välit-asetuksista. Nollaus-kuvake tulee näkyville, kun siirrät osoittimen tyyliasetusten ylle. Paina nollauskuvaketta, jos haluat palauttaa kyseisen elementin tyylin ja paina Tallenna. Huomaa, että tämä toiminto poistaa kaikki tyylimuutokset, jotka olet lisännyt sen luomisen jälkeen.
 
2_-reset-p1_2.jpg
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/0 koki tästä olevan apua