Aseta sivustosi havaitsemaan automaattisesti kävijäsi kieli

Kun otat automaattisen kielen havaitsemisen käyttöön, sivustosi näytetään automaattisesti kävijän selaimen kielellä. Jotta tämä toiminto toimii, täytyy sivuusi olla lisättynä useampi kieli. Jos esimerkiksi olet lisännyt saksankielen ja kävijä, jonka selaimen kieli on saksa, tulee sivustollesi, he automaattisesti näkevät saksankielisen version sivustostasi.

Aseta sivustosi havaitsemaan kielen automaattisesti kohdasta Asetukset > Editorin asetukset > Automaattinen kielen tunnistus.

Otat kielen automaattisen havaitsemisen käyttöön sivustollesi merkitsemällä kohdan Käytä automaattista kielen tunnistusta ja painamalla Tallenna

Jos kävijän kieltä ei tueta

Sivusto näytetään oletuskielellä, jos kävijän selaimen kieltä ei tueta. Oletetaan esimerkkinä, että sivustosi oletuskieli on englanti ja olet myös lisännyt saksan. Jos kävijä, jonka selaimen kieli on kiina, tulee sivustollesi, heidät ohjataan englanninkieliseen oletusversioon.