Værktøjet indeholder to fortryd-funktioner, som er vigtige at kende, når du er i gang med at lave din hjemmeside: fortryd og nulstil. Disse funktioner gør det muligt for dig at tilbagerulle din hjemmeside til en gammel version - og herved også fjerne alle ændringer du har lavet siden - og at nulstille ændringer, så et element får sine originale indstillinger tilbage igen.

 

Fortryd

Fortryd-funktionen er vist som et ur i det øverste højre hjørne i værktøjet under Preview og Publish. Fortryd-funktionen giver dig mulighed for at se de sidste 30 ændringer foretaget på din hjemmeside, kronologisk fra de nyeste til de ældst, og muligheden for at genskabe den version af hjemmesiden, som du gerne vil tilbage til.

Screen_Shot_2018-11-28_at_11.30.15.png

Sådan bruger du fortryd-funktionen

Når du klikker på fortryd-ikonet, vil der fremkomme en liste med de sidste 30 ændringer, du har foretaget på siden, fra de nyeste til de ældste. Find den ændring du gerne vil fortryde og ved at klikke på den vil der blive vist et udklip af hjemmesiden fra det tidspunkt, hvor ændringen endnu ikke var foretaget.

Når du har klikket på en specifik ændring har du mulighed for at kigge den gamle version af hjemmesiden igennem, før du vælger at fortryde. Hvis dette er versionen du gerne vil genskabe, skal du klikke "Apply" og derefter vil alle indstillinger på hjemmesiden skifte tilbage til den specifikke version. Hvis du ikke vil skifte tilbage til den gamle version, skal du bare klikke "Cancel", og så er der ikke noget, der vil blive ændret.

 

  Fortryd er ikke brugerspecifikt

Før du fortryder en ændring på hjemmesiden, skal du være opmærksom på, at værktøjet viser alle ændringer foretaget på hjemmesiden af alle brugere, der har redigeret siden. Eksempelvis kan du have tilføjet et billede og din kollega kan have tilføjet tekst til samme hjemmeside. Begge af disse handlinger vil blive vist på fortryd-listen. Vær opmærksom på ikke at fortryde nogle handlinger, som er foretaget af andre brugere. For at hjælpe dig med at få et bedre overblik over ændringerne foretaget på hjemmesiden, kan du se hvem der har foretaget hvilke ændringer på siden. Du kan finde navnet på brugeren, der har lavet den specifikke ændring, i drop-down menuen under beskrivelsen af hver ændring.

Screen_Shot_2018-11-28_at_11.33.20__2_.png
 
 

Nulstil

Hvor fortryd-funktionen viser alle ændringer foretaget på hjemmesiden, gælder nulstil-funktionen kun for designændringer. Du kan finde nulstil-ikonet - en cyklisk pil - til venstre for alle designmuligheder i moduler, kolonner og rækker. Funktionen gør det muligt for dig at nulstille et specifikt element til dets originale design (designet som var gældende, når modulet først blev indsat).
 

Sådan bruger du nulstil-funktionen

Du kan finde nulstil-funktionen under ethvert elements designmuligheder, f.eks. under background color, border og spacing settings. Nulstil-ikonet fremkommer, når du holder musen over en designmulighed. Klik på nulstil-ikonet, hvis du vil have designet tilbage til det oprindelige, og klik gem. Vær opmærksom på at dette vil fjerne alle ændringer, som du har tilføjet til modulet efter det først blev indsat på hjemmesiden.
 
reset.png
 
Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt