I sideindstillingerne kan du administrere al side-specifik information inklusiv SEO og 301 omdiringer. Du kan navigere hen til sideindstillingerne fra the main navigation ved at klikke Page > Manage Pages, klikke på de tre prikker ved siden af sidens navn og derefter vælge Edit settings.

I sideindstillingerne kan du finde tre sektioner: Content, Design og Settings.

 

Indhold

Page name og URI

 

Page name
The name of a page is visible in the page overview of the Editor, in the main navigation on your website and on breadcrumbs (if you have added a Breadcrumb module to your website).

Navnet på siden er synligt i the page overview i værktøjet i the main navigation på din hjemmeside og på breadcrumbs (hvis du har tilføjet et breadcrumb modul til din hjemmeside)

Sidens URI

En URI (Uniform Resource Identifier) er den sidste del af en URL, der identificerer en specifik side på en hjemmeside (f.eks. mitdomænedk/om). Sidens URI vil automatisk blive navngivet efter sidens navn. Du kan nemt ændre din sides URI, hvis du gerne vil differentiere mellem URI'en og sidens navn. Hvis du ønsker at ændre URI'en skal du slette den eksisterende URI og skrive en ny ind. Vær opmærksom på at sidens URI kun kan indeholde små bogstaver, numre, underscores og bindestreger.

  Opdatering af din URI

Hvis du ændrer en sides navn på et tidspunkt, vil værktøjet automatisk opfange ændringen og derved også ændre URI'en. Hvis du gerne vil beholde URI'en, som den var før navneændringen, skal du manuelt indtaste den originale URI efter opdateringen af sidens navn. 

 

SEO

 

Sidetitel, keywords og beskrivelse
Search engine optimization (SEO) er meget vigtigt at have for øje, når du tilføjer nye sider til din hjemmeside. Ved at sørge for at din hjemmeside er optimeret til søgemaskiner, vil den blive nemmere for besøgende at finde. Husk derfor at udfylde SEO-felterne, før du færdiggør dine sideindstillinger.

Screen_Shot_2018-06-22_at_12.51.35.png

 

  SEO-optimer din hjemmeside

Læs denne artikel for tips til hvordan du kan forbedre din SEO i værktøjet.

 

Don't index this page
Når Don't index this page er aktiveret, vil søgemaskiner ikke indeksere siden og sidens URL, og den vil derfor ikke blive vist i søgemaskinernes søgeresultater. Dette kan være brugbart, hvis du har en skjult side med sensitiv information, som du kun vil gøre tilgængelig for specifikke besøgende. 

 

Don't publish this page 
Hvis Don't publish this page er slået til, vil den specifikke side ikke blive publiceret, når resten af din hjemmeside bliver det. Du kan bruge denne funktion, hvis du stadig er i gang med at arbejde på en side, men stadig gerne vil publicere alle de andre sider på hjemmesiden. 

 

301 omdirigeringer

301 omdirigeringer er en permanent 'pegning' fra en URL til en anden. I denne sektion er det muligt at putte en eller flere URL'er ind og 'pege' dem til sider, du netop har lavet.

 

Google Page Preview
Når du redigerer en sides SEO elementer, kan du få en forhåndsvisning af, hvordan din side vil se ud i Googles søgeresultater. Dette er for at give dig et overblik over, hvilke informationer, du har indtastet, der bliver vist i søgeresultaterne.

 

Sitemap.xml

Et sitemap sikrer, at søgemaskiner har indekseret de korrekte sider og har den korrekte struktur i forhold til din hjemmesides indhold. Sitemappet er derfor en måde, hvorpå man kan få søgemaskiner til at læse din hjemmeside bedre.

Page priority indikerer for søgemaskiner, hvor vigtig en specifik side er i forhold til andre sider på din hjemmeside, rangeret fra very low to very high. Change Frequency indikerer, hvor ofte du tror, du i gennemsnit redigerer/opdaterer en hjemmeside, fra hourly to monthly.

Screen_Shot_2018-07-04_at_11.08.44.png

 

Ikoner

Tilføj et ikon ved siden af en sides navn til hovedmenuen, så dine besøgende med det samme ved, hvad siden handler om. Vælg det ikon du gerne vil have skal vises - når et ikon er aktiveret, vil en tynd sort firkant omgive det. Hvis du fortryder valget af et ikon, skal du blot klikke på det igen og derved deaktivere det. 

Screen_Shot_2018-07-04_at_11.28.08.png

 

Design

Baggrund

Som baggrund til din side kan du vælge imellem en farve, et billede eller en blank baggrund. Hvis du vælger en blank baggrund, vil dine baggrundsindstillinger automatisk tage baggrunden fra enten body, main wrapper eller row background i Global Styling

 

Indstillinger

Skjul header og footer

Enable one or both options to hide your website's header and footer on a specific page.

  Why hide header and footer?

Hiding your header and footer can be useful in certain cases, for example when running a campaign or activity on your website where you want visitors to focus exclusively on the content present on the page. Hiding the header makes sure that the visitors can't see the rest of your website. Hiding the footer limits the amount of information on your page and thereby increases the probablility of the visitor interacting with the intended element (for example a contact form) on the page and not clicking away to something unrelated. 

 

Menu jump

With menu jump enabled, the visitor will, when clicking on the page in the main navigation, get redirected to another page that you've specified.

Menu jump URL: you have the following four menu jump settings:

  • Link to internal page
  • Link to external page
  • Link to email
  • Link to file (for download)

When using menu jump, you can decide if you want the page to open in a new tab and you have the option of activating a "nofollow" property, meaning search engines won't follow the link. 

  Default behavior

When linking to external pages, the default setting in the Editor is to open the link in a new tab. This is to ensure that visitors don't get directed away from your website. 

 

Hide page

You have the option of hiding your page from the main navigation in one or more of the three viewports. The page will be hidden once you've ticked the relevant hide page boxes and saved your settings. 

  What does it mean when I hide a page?

Hiding a page means that page will be hidden from the website's navigation in the viewports of your choice. The page will still exist as part of your website but visitors can only access it if they know the exact URL of the page or if you link out to it from other places on your website, for example in the footer or from a button. 

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt